Us informen que hem rebut una comunicació oficial de l’Institut Barcelona Esports per tal de que, com a instal·lació municipal que som, en la que se’ns diu que hem de tancar des del dia 14 de març fins el 28 del mateix mes.

Aquest mesura s’ha adoptat seguint el criteri de les autoritats sanitàries i està coordinat amb l’Agencia de Salut Publica i la Comissió de Seguiment en relació al COVID-19 de l’Ajuntament  de Barcelona.

Es per això que les activitats esportives que es duen a terme al Club d’esgrima SAM , queden suspeses a partir d’avui i es permet als nostres socis i abonats venir, avui i demà, a recollir el material de les taquilles si així ho desitgen.

Comprenem i compartim la preocupació tots. Tanmateix,  no ens hem de deixar endur pel  el desànim i hem de col·laborar tots junts per tal que els efectes d’aquesta epidèmia siguin el més lleus possibles. És aquesta, i no cap altra, la clau perquè tots ens en sortim.

Junta directiva SAM