L’ultima competició de la temporada ha vingut plena d’èxits per als nostres tiradors, aconseguint un total de 5 medalles d’or, 1 plata i 6 de bronzes.

Algunes de les tiradores d’espasa del SAM

A la categoría d’espasa femenina, la Norma Benítez i la Erika Cucala han aconseguit la medalla de bronze.

La Vinyet Aspuro ha acabat en 5ª posició, seguida de l’Abigail Balladares en 9ª posición, la Clara Pérez en 12ª, la Laia Garcia en 16ª i la Claudia Benítez en 17ª posición

Per equips, l’equip format per la Norma, la Érika, la Laia i la Clara van acabar en 3ª posició, mentre que Vinyet/Abigail/Claudia/Patricia van acabar en 4ª.

A la categoría d’espasa masculina, el SAM es va endur un bronze, conseguit pel Axel Perez-Obiol. En les primeres 10 posicions van quedar Tomas Testor (6è), Sergi Moré (7è), Alexandre Bardet (8è).

Per equips, el SAM va presentar 3 equips a la competició, quedant a les portes de medalla (4ª posició) el format per Alexandre, Niko, Axel i Tomás.

L’equip de floret campió de Catalunya

A la categoría de floret masculí, el nostre tirador més internacional, Roger Garcia-Alzorritz va demostrar un cop més per qué es un referent del floret a nivell nacional, aconseguint la medalla d’or i el títol de Campió de Catalunya.

Altres resultats a destacar arriben de la mà de Alex Nativelle (5è), Ennio Piazza (6è), Iann Calvo (7è), Assael Briñez (11è) i Stefano Schirone (14è).

Per equips, va arribar una altra medalla d’or de la mà de Roger, Alex i Ennio.

L’equip B2, format per Assael, Iann i Stefano va quedar en 4ª posició.

Pepe Serrahima, Campió de Catalunya

A la categoria de sabre femení, es va revalidar la final de l’any passat, en aquest cas amb un desenllaç diferent, quedant l’Anna Escoda campiona i aconseguint la Maria Castaño la medalla de plata.

A la categoría de sabre masculí, vàrem tenir un podi quasi 100% format per atletes del SAM.

En Pepe Serrahima es va alçar com a campió, guanyant a les semifinals a Lucas Casanova (Medalla de bronze) i a la final a Marc Andreu (Medalla de plata).

Vàren completar els resultats del SAM en Darío Olangua (10è), l’Asier Olangua (13è), Iker Chamarro (14è), Ignacio Testor (15è), Ivan Jimenez (17è) i Miquel Escoda (18è).

Per equips masculins, arribava una nova medalla d’or de la mà de l’equip format per Lucas, Asier i Pepe.

L’equip B2, format per Marc, Iker i Miquel va aconseguir la medalla de bronze, mentre que el SAM3, format per Ivan, Darío i Ignacio va acabar en 6ena posició.