Darío Olangua campió d’Espanya M15

Durant els dies 26 i 27 de juny es va disputar València el Campionat d’Espanya M15 per equips i individual.

Els tiradors del SAM vàren obtenir bons resultats, que donen esperançes per al futur.

SABRE:

El resultat més destacat el va portar en Darío Olangua, que es va proclamar Campió en la categoría de sabre masculí.

Superada la poule, es va trovar a la ronda de 32 contra un altre tirador del SAM, el més petit del grup, Biel Vicente, que va disputar un bon encontre pero que no va ser suficient per superar en Darío, acabant 15-6.

La ronda de 16 va guanyar 15-6 contra el tirador de la SAMA A. Lopez, avançant als quarts de final contra I. Zubeldia, on va guanyar amb autoritat per 15-4.

Les semifinals es van resoldre per la via ràpida per 15-6 contra X. Gutierrez, avaçant a la gran final contra el tirador català de la Escola Hongaresa de Badalona, Adrián Román, en un emocionant encontré que va començar molt igualat, arribant al descans 8-7 a favor den Darío. Tornant del descans, en Darío no va donar opció i va tancar l’encontre 15-9, proclamant-se Campió d’Espanya de la seva categoría.

Els altres tiradors del SAM van aconseguir bons resultats:
6ª posición per equips
21è Arnau Casas
23è Guillem Serrano
30è Biel Vicente

L’equip d”espasa masculina


ESPASA:

Per equips masculins van conseguir la 5ena posició, perdent als cuarts de final contra el CEMAR per 34-45

A l’individual, vàren tenir diversos resultats:
La millor posición la va tenir l’Oriol Espí, acabant en 12ena posició, amb 5 victories i una derrota a la poule, va guanyar els primers dos encontres per després perdre als vuitens de final contra el tirador de la SAMA R. Sami per 5-15.
Resultats dels altres tiradors del SAM:
24è Nikita Kornilov
30è Obac Torner
46è Bruno Viola
86è Guillem Vendrell

A l’espasa femenina individual, la nostra única representant Norma Benítez va acabar en 15ena posició, superant la poule amb 4 victories i 2 derrotes, va guanyar els dos primers encontres del cuadre principal, perdent als vuitens de final per un ajustat 14/13.

Alice Casals durant la competició

FLORET

El floret masculí per equips va portar el millor resultat d’aquesta arma, acabant l’equip en 5ª posición després de perdre als cuarts de final contra el CEB per 40-45.

A la categoría individual femení, el millor resultat el va portar l’Alice Casals, que va acabar en 8ª posición després de guanyar els dos primer encontres i perdre a la porta de les medalles per 15-7 contra la S.Mazin.
L’altra tiradora del SAM, Julia Castaño, va acabar just darrera de l’Alice, en 9ª posició, després de fer una poule impecable amb tot victòries, va perdre als vuitens de final per 10-15 contra la M.Ros.

A la categoría d’individual masculí, aquests vàren ser els resultats del SAM:

23è Axel Ainaga
24è Sebastian Gomez
33è Biel Cañis

Enhorabona a tothom!!! #SomelSAM