En Roger al SAM. Foto cortesía de S. Del Castillo

Durant els dies 18 al 22 de Juny a Antalya, Turquía, s’han celebrat els Campionats d’Europa Absoluts de les tres armes.

El tirador del SAM, Roger García-Alzorriz, ha participat amb la Selecció Espanyola de floret a la categoria individual i per equips.

A l’individual no va superar la poule, on va aconseguir una victòria, però que no va ser suficient per avançar al quadre principal.

En la modalitat per equips, l’equip format per en Roger, Carlos Llavador, Ignacio Breteau i Santiago García, van acariciar les medalles en un històric resultat on van acabar finalment en 4ª posició.

L’equip nacional de floret celebra el resultat obtingut als Campionats d’Europa a Turquía. Foto de Luca Papale

En el primer encontre van guanyar contra R. Checa 45-42, per trobar-se als quarts de final contra Alemanya, on van guanyar per 45-38 i que els hi va donar l’accés a les semifinals, on es van trobar amb un fort equip Italià (que posteriorment va acabar guanyant l’or), on van perdre 19-45

A l’encontre pel 3er i 4rt lloc, es van enfrontar contra Polònia, amb un resultat de 29-45, finalitzant la competició obtenint la 4ª posició continental.

Des del SAM volem donar l’enhorabona a en Roger i tot el seu equip, a l’entrenador de l’equip nacional Luca Papale, el responsablede floret de la FCE Eduard Manucu i a l’entrenador de floret del club, Xavi Padilla, pel bon treball i dedicació que ha portat fins a aquest resultat.

#SomelSAM