Després de 3 mesos de confinament la sala torna a obrir les seves portes. Des del dijous 11 de juny, el SAM obre el seu espai a tots els socis.

La reobertura del SAM ha estat un procés que ha requerit un gran esforç. Per assegurar que oferim als socis un espai segur amb les condicions higièniques i sanitàries d’acord amb el moment actual, hem implementat una sèrie de mesures que inclouen la desinfecció del club, la limitació d’espais i l’elaboració d’una sèrie de protocols destinats a protegir als socis i als treballadors. Podeu consultar aquí totes les mesures al pla de reobertura del SAM.

Per altra banda, per facilitar-vos la tornada, hem redactat una guia per orientar-vos en tots els passos a l’hora de tornar a fer allò que més ens agrada a tots. Aquesta guia s’anirà actualitzant en funció de la situació a mesura que avancem en cada una de les fases de la desescalada. Podeu consultar aquí la guía.

Finalment, ens agradaria transmetre un missatge d’optimisme, han estat mesos difícils però avui estem preparats per afirmar que el SAM seguirà sent el que ha estat sempre, un espai on tots tenim una segona llar, un club on sentir-nos segurs i entre amics.

Us trobem molt a faltar i us esperem!