POLÍTICA DE PRIVACITAT

DADES IDENTIFICATIVES I DE CONTACTE

 

Identitat:                                              CLUB D’ESGRIMA SALA D’ARMES MONTJUÏC

NIF:                                                     G-59372003

Adreça postal:                                     C/ DUQUESSA D’ORLEANS, 29 (08034) BARCELONA

Telèfon:                                               932 040 819

Pàgina web:                                         http://esgrimasam.cat

Correu electrònic:                                 secretaria@esgrimasam.org

 

FINALITAT AMB LA QUE ES TRACTEN LES SEVES DADES

Tractem les seves dades de caràcter personal per les següents finalitats:

 • Organització, gestió i informació d’activitats esportives d’esgrima, de lleure, campus.
 • Organització de competicions esportives d’esgrima.
 • Tramitació de les llicències federatives.
 • Gestió i comunicació de les consultes a la web.
 • Gestió dels contiguts de la pàgina web.
 • Gestió dels continguts de les xarxes socials del club.
 • Gestió de la botiga on-line que hi ha a la pàgina web.
 • Gestió administrativa i comercial de clients i proveïdores.
 • Captació d’imatges per garantir la seguretat de les persones i béns.

PERÍODE DE CONSERVACIÓ DE LES SEVES DADES

Les seves dades es conservaran: 

 • Les imatges de videovigilància es conservaran durant el període màxim de 30 dies.
 • Mentre es mantingui la relació contractual.
 • Les dades se conservaran durant el temps necessari per complir les obligacions legals que obliga la legislació vigent i prescripció de responsabilitats.
 • Les dades personals proporcionades es conservaran fins que se sol·liciti la supressió per l’interessat.
 • Durant el període de conservació per obligació legal i prescripció de responsabilitats, les dades es conservaran bloquejades.
 • En el moment que expirin els terminis de conservació, les dades seran destruïdes.

 

LEGITIMACIÓ PEL TRACTAMENT DE LES SEVES DADES

 • El tractament es realitza d’acord amb una relació contractual.
 • El tractament es realitza d’acord amb el consentiment informat de l’interessat.
 • La base legítima per la cessió de les dades en la tramitació de llicències federatives, es el consentiment de l’interessat i està legitimada per la llei de l’esport.
 • La base legítima pel tractament de les imatges de videovigilància, és l’interès legítim.

DESTINATARIS DE LES DADES DE CARÀCTER PERSONAL I TIPUS

DE DADES QUE ES TRACTEN

 • Les dades se cediran, en cas de ser necessari a: bancs i caixes, administracions públiques, als encarregats del tractament que donen diferent suport al CLUB D’ESGRIMA SALA D’ARMES MONTJUÏC, així com als tercers necessaris amb els quals sigui necessària i obligada per llei la comunicació, amb la finalitat de complir amb la prestació del servei anteriorment esmentat.
 • FEDERACIÓ CATALANA D’ESGRIMA i REAL FEDERACIÓN ESPAÑOLA DE ESGRIMA per la tramitació de la corresponent llicència federativa.

ELS DRETS DELS INTERESSATS

QUINS SÓN ELS SEUS DRETS?

 • Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si el CLUB D’ESGRIMA SALA D’ARMES MONTJUÏC l’està tractant dades personals que l’interessin, o no.
 • Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les seves dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals van ser recollides.
 • Els interessats tenen dret a oposar-se al tractament de les seves dades personals.
 • En determinades circumstàncies previstes a l’article 18 del RGPD, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per l’exercici o la defensa de reclamacions.
 • En virtut del dret a la portabilitat, els interessats tenen dret a obtenir les dades personals que els incumbeixen en un format estructurat d’ús comú i lectura mecànica i a transmetre’ls a un altre responsable.

COM POT EXERCIR ELS DRETS?

 • Mitjançant un escrit dirigit al CLUB D’ESGRIMA SALA D’ARMES MONTJUÏC, C/ DUQUESSA D’ORLEANS, 29 (08034) BARCELONA.
 • Mitjançant un escrit dirigit al CLUB D’ESGRIMA SALA D’ARMES MONTJUÏC a l’adreça de correu electrònic: secretaria@esgrimasam.org.

 

 

QUINES VIES DE RECLAMACIÓ EXISTEIXEN?

 • Si considera que els seus drets no s’han atès degudament, té dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades o l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.
XARXES SOCIALS

 

El CLUB D’ESGRIMA SALA D’ARMES MONTJUÏC  informa els usuaris, que ha procedit a crear un perfil en les Xarxes Socials Facebook, Twitter, Instagram i YouTube, amb la finalitat principal de publicitar els seus productes i serveis.

L’usuari disposa d’un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada pel CLUB D’ESGRIMA SALA D’ARMES MONTJUÏC, mostrant així interès en la informació que es publiciti  a  la  Xarxa.  En  unir-se  a  la nostra  pàgina,  ens  facilita  el seu  consentiment  pel tractament d’aquelles dades personals publicades en el seu perfil.

L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat.

El CLUB D’ESGRIMA SALA D’ARMES MONTJUÏC té accés i tracta aquella informació pública de l’usuari, en especial, el seu nom de contacte. Aquestes dades, només seran utilitzades dintre  de la mateixa Xarxa Social. No són incorporades a cap sistema de tractament.

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i oposició, exercitats davant el CLUB D’ESGRIMA SALA D’ARMES MONTJUÏC, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o bé a través de correu electrònicsecretaria@esgrimasam.org d’acord amb el RGPD, ha de tenir en compte els següents matisos:

 • Accés: Vindrà definit per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d’accés a la informació dels perfils dels usuaris.
 • Rectificació: Només  podrà satisfer-se  en  relació  a  aquella  informació  que   es trobi sota el control del CLUB D’ESGRIMA SALA D’ARMES MONTJUÏC, per  exemple, eliminar  comentaris  publicats  en  la  pròpia  pàgina.

Normalment,  aquest  dret deurà exercir-lo davant la Xarxa Social.

 • Supressió i/o Oposició: Com  en  el  cas  anterior,  només  podrà  satisfer-se  en relació  amb aquella informació que es trobi sota el control del CLUB D’ESGRIMA SALA D’ARMES MONTJUÏC, per exemple, deixar d’estar unit al perfil.

El CLUB D’ESGRIMA SALA D’ARMES MONTJUÏC realitzarà les següents actuacions:

 • Accés a la informació pública del perfil.
 • Publicació en el perfil de l’usuari de tota aquella informació ja publicada a la pàgina del CLUB D’ESGRIMA SALA D’ARMES MONTJUÏC.
 • Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social.
 • Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es van publicar en el perfil de l’usuari.

 

L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts  que  deixin d’interessar-li i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per això deurà accedir a la seva configuració de privacitat.

Publicacions

L’usuari, una vegada unit a la pàgina del CLUB D’ESGRIMA SALA D’ARMES MONTJUÏC, podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportats per la Xarxa Social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser el titular dels mateixos,  gaudir dels  drets  d’autor i de propietat  intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació a la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decoro, i/o que  infringeixin o violin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos, el CLUB D’ESGRIMA SALA D’ARMES MONTJUÏC es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.

El CLUB D’ESGRIMA SALA D’ARMES MONTJUÏC no es farà responsable del contingut que lliurement ha publicat un usuari.

L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres  usuaris, per la qual cosa ell mateix és el principal responsable de la seva privadesa.

Les imatges que puguin publicar-se en la pàgina no seran emmagatzemades en cap fitxer per part del CLUB D’ESGRIMA SALA D’ARMES MONTJUÏC, però sí que romandran a la Xarxa Social.

Concursos i promocions

El CLUB D’ESGRIMA SALA D’ARMES MONTJUÏC es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en els quals podrà participar l’usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cadascun d’ells, quan s’utilitzi per a això la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades en aquesta. Complint sempre amb la LSSI-CE i  amb  qualsevol  altra  norma  que  li  sigui  aplicable.

La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, ni les nostres promocions, ni està associada a cap d’elles.

Publicitat

El CLUB D’ESGRIMA SALA D’ARMES MONTJUÏC utilitzarà la Xarxa Social per publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals de la normativa vigent de protecció de dades i de la LSSI-CE.

No es considerarà publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina del CLUB D’ESGRIMA SALA D’ARMES MONTJUÏC  perquè també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

 

A continuació detallem l’enllaç a la política de privadesa de la Xarxa Social:

 

Facebook:                            https://www.facebook.com/help/323540651073243/

Twitter:             https://twitter.com /privacy

Instagram:        http://instagram.com/about/legal/privacy/#

You Tube:         https://www.youtube.com/yt/policyandsafety/es/

Ús de cookies

Aquesta web usa cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis, comprovar el correcte funcionament del navegador i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.Política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies